07.06.2019	PM		rectification, Defective Returns	
1 <sup>st</sup> Day:	Timings 2:00 PM to 4:0	Hrs	Direct Taxes, TDS Returns and their	
Day1(Date )	Session	CPE	Topic and Faculty Detail	
	Dav Wie	n Schedule		
Valedictory Address By		Branch Secretary		
Inaugural Address By		Branch Chairman		
Online Payment Link				
Remarks		Contact 110 7051157100		
For Registration & further details, please contact		CA. Bhawna Singhal Contact No.: 9831159188		
If Yes, With Whom(Joint Seminar)		N.A.		
Joint Seminar		No		
Distance of venue from the POU address (in KMs)		0		
Capacity of Venue		250 Members		
Fees Charged (Show GST seperately)		Rs. 255/-+GST Rs. 45/-		
CPE Hrs		12 hr		
City		Siliguri		
Reason for venue ICAI premises	other than	N.A.		
Venue in charge n number	ame & contact	Sri Mrinal Karmakar 9434048898		
Complete address	of the Venue	ICAI Bhawan, Teen Batti More, Siliguri, W.B		
Event/Program Title		Two Days Mega Educational, Networking and Professional Opportunities Workshop (Exclusively for Women CAs)		
Date of Event		07.06.2019 08.06.2019		
Name of POU		SILIGURI BRANCH OF EIRC		

		4.00 to 6.00 PM	2 hr	Direct Taxes, Assessment and Reply to Notices
		6:00 to 7.00 PM	1hr	Companies Act-DPT-3, LLP Formation
		7.00 to 8.00 PM	1hr	Professional Oppurtunites for CA Female Members
2 <sup>nd</sup>	Day:	10.00 A.M to	2 hr	GST Annual Return and Audit, GST on
08.06.2019		12.00P.M		Works Contract
		12.00 P.M to 2.00	2 hr	Art of Public Speaking
		P.M		
		2.30 P.M to 4.30	2 hr	Open House Session on Networking
		P.M		